Νέες έρευνες από την Αστυνομία με αντίπαλο τον καιρό για εντοπισμό του 56χρονου Ρώσου επιχειρηματία τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί από τις 7 του μήνα.
Οι έρευνες που είχαν διακοπεί ψες λόγω καιρού και σκότους επανήρχισαν το πρωί της Δευτέρας.
Aπό την οικία του επιχειρηματία παραλήφθηκαν και εξετάζονται ηλεκτρονικές συσκευές.
Οι αρχές επιπλέον αξιολογούν διάφορες πληροφορίες που έχουν φτάσει ενώπιόν τους για τον επιχειρηματία.
Υπενθυμίζεται, ότι η Αστυνομία εξέδωσε χθες ανακοίνωση για την εξαφάνιση του αναφέροντας πως κατά την αναχώρησή του φορούσε μαύρο κοντό παντελόνι και μαύρη κοντομάνικη φανέλα.
Ο 56χρονος διατηρεί επιχείρηση και την εξαφάνιση του δήλωσαν μέλη του προσωπικού του.
Η ανακοίνωση της Αστυνομίας
Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του VLADISLAV BAUMGERTNER, 56 ετών από τη Ρωσία, ο οποίος απουσιάζει από τις 07/01/2026, από τον χώρο διαμονής του στη Λεμεσό.
Ο 56χρονος περιγράφεται ως ύψους 1.90 μ. περίπου, λεπτής σωματικής διάπλασης, με γκρίζα μαλλιά. Κατά την αναχώρησή του φορούσε μαύρο κοντό παντελόνι και μαύρη κοντομάνικη φανέλα.
Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στον αριθμό τηλεφώνου 25-805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Μυστήριος θάνατος στη Ρωσική Πρεσβεία
Στο μεταξύ ενώπιον των αρχών βρίσκεται υπό διερεύνηση ο θάνατος άνδρα από τη Ρωσία.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1, πρόκειται για υψηλόβαθμο στέλεχος της ρωσικής πρεσβείας στη Λευκωσία που εντοπίστηκε νεκρός στο γραφείο του την περασμένη Πέμπτη.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στην Αστυνομία δεν επιτράπηκε η είσοδος εντός του κτιρίου και η σορός του άνδρα παραδόθηκε στον εξωτερικό χώρο της πρεσβείας.
Σύμφωνα με τις εξηγήσεις που δόθηκαν από τις ρωσικές αρχές ο θάνατός του επήλθε από αυτοχειρία.
Σήμερα αναμένεται να διενεργηθεί νεκροτομή επί της σορού του.

























