Θανατηφόρο με θύμα 68χρονο στη Λεμεσό. Μετωπική σύγκρουση, δεν έφερε ζώνη

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην Επαρχία Λεμεσού με θύμα τον 68χρονο Νίκο Πάρη, από την Ανώγυρα.

Σε δηλώσεις από τη σκηνή ο υπεύθυνος της Τροχαίας Λεμεσού, Μάριος Χαραλάμπους, ανέφερε ότι το μοιραίο συνέβη γύρω στις 18.30.

«68χρονος οδηγούσε μικρό βαν όχημα στον δρόμο Αυδήμου προς Ανώγυρα, σε σημείο του δρόμου πριν το χωριό, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκε με εξ αντιθέτου διερχόμενο σαλούν αυτοκίνητο που οδηγούσε 57χρονος» είπε.

Όπως τόνισε ο κ. Χαραλάμπους, από τη σφοδρή σύγκρουση ο 68χρονος βρήκε ακαριαίο θάνατο, ενώ ο 57χρονος τραυματίστηκε και τυγχάνει εξετάσεων στο Νοσοκομείο Λεμεσού.

Για απεγκλωβισμό του άτυχου 68χρονου χρειάστηκε να επέμβει η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Ο Υπεύθυνος της Τροχαίας Λεμεσού, ανέφερε ότι από τις εξετάσεις φαίνεται ότι το θύμα δεν έφερε ζώνη ασφαλείας.

Πιο συγκεκριμένα φαίνεται ότι ο άτυχος άνδρας είχε ασφαλίσει την ζώνη αλλά δεν την έφερε ως έπρεπε.

Ερωτηθείς για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο δυστύχημα, ο κ. Χαραλάμπους ανέφερε ότι υπάρχουν κάποιες ενδείξεις.

«Η σκηνή θα παραμείνει υπό φρούρηση και θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα αύριο» είπε.