Ελεύθερος αφέθηκε τελικά σύμφωνα με εκπρόσωπο των Βρετανικών Βάσεων ο 32χρονος Ε/Κ που ισχυρίστηκε αρχικά πως μπήκε κατεχόμενα τα ξημερώματα και ήρθε αντιμέτωπος με Τούρκους στρατιώτες.
Οι Βρετανικές Βάσεις όπως ξεκαθάρισε αρμόδια πηγή προχώρησαν στην σύλληψή του καθώς πέρασε από μη ελεγχόμενο σημείο και για το γεγονός ότι είχαν πληροφορίες που ενδεχομένως να τον ενέπλεκαν με υπόθεση ναρκωτικών.
Μετά την ανάκριση του συγκεκριμένου προσώπου δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε επιλήψιμο σύμφωνα με τις ΒΒ και αυτός αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση.
Ο πραγματικός λόγος της παρουσίας του εκεί συνεχίζει να διερευνάται. Ο ίδιος αρχικά είχε ισχυριστεί πως πήγε για να κάνει φυσική του ανάγκη. Οι ΒΒ στην συνέχεια τον συνέλαβαν γιατί είχε περάσει από μη ελεγχόμενο σημείο ενώ διερεύνησαν και πληροφορίες όπως μας λέχθηκε για ενδεχόμενη εμπλοκή του σε υπόθεση ναρκωτικών.

























