Ψάχνουν τον δράστη της απόπειρας φόνου κατά 23χρονου στη Λεμεσό

 Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον προσώπου – Εκτός κινδύνου ο νεαρός που υποβλήθηκε σε πολύωρη επέμβαση

Ένταλμα σύλληψης εξέδωσε -κατά πληροφορίες- η Αστυνομία εναντίον ενός προσώπου σχετικά με την απόπειρα φόνου κατά 23χρονου που διαπράχθηκε την Τρίτη 9 Ιουνίου, στην περιοχή των Κάτω Πολεμιδιών στη Λεμεσό.

Ο νεαρός, μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος από μαχαίρι, στο Νοσοκομείο Λεμεσού και εισήχθη στο χειουργείο για πολύωρη επέμβαση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η κατάσταση της υγείας του είναι πλέον εκτός κινδύνου.

Όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενο δημοσίευμα, τον έντονο διαπληκτισμό, με σπρωξίματα που προηγήθηκε του μαχαιρώματος περίγραψε μία μάρτυρας αναφέροντας στη Cyprus Times ότι τέτοια περιστατικά γίνονται συχνά στο συγκεκριμένο χώρο.

Όπως ανέφερε, είδε δύο πρόσωπα, τον τραυματία και ένα ακόμα πρόσωπο που ήταν σε αντιπαράθεση. Άκουσε φωνές ενώ τους είδες να σπρώχνονται. Εν συνεχεία αποχώρησε από το σημείο και επανήλθε στη συνέχεια όταν άκουσε κάποιον να σφαδάζει από τους πόνους και να καλεί σε βοήθεια. Τότε είδε και το δεύτερο πρόσωπο να απομακρύνεται από τη σκηνή. Εν συνεχεία ενημέρωσε τις αρχές για το αιματηρό περιστατικό, το οποίο έλαβε χώρα το μεσημέρι σε περιοχή των Πολεμιδιών.