«Σφραγίζονται» απόψε τα δύο εισιτήρια για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τη διεξαγωγή των δύο επαναληπτικών ημιτελικών.
Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στις 20:30 στον επαναληπτικό του υπέρ του 1-0 της Αθήνας. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι το φαβορί λόγω και του αποτελέσματος του πρώτου αγώνα, όμως οι «πράσινοι» μετά τη μεγάλη τους νίκη στο πρωτάθλημα επί του Ολυμπιακού στο Φάληρο, πάνε στην Τούμπα με ανεβασμένη ψυχολογία και αποφασισμένοι να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ του πρώτου παιγνιδιού.
Νωρίτερα, στις 17:00 στο «Λάμπρος Κατσώνης», Λεβαδειακός και ΟΦΗ θα δώσουν τη μάχη για μια θέση στον μεγάλο τελικό. Στον πρώτο αγώνα στην Κρήτη, οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες 1-1 και ο αποψινός αγώνας προμηνύεται συναρπαστικός.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων και το αποψινό πρόγραμμα έχει ως ακολούθως:
Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2026
ΟΦΗ – Λεβαδειακός 1-1
Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 0-1
Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2026
17:00 Λεβαδειακός – ΟΦΗ
20:30 ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός

























