Έξι πρόσωπα στο Νοσοκομείο μετά από πυρκαγιά σε οικία στη Λεμεσό.
Συγκεκριμένα, η φωτιά που ξέσπασε στις 7 το πρωί σε ανώγειο κατοικία στον Άγιο Ιωάννη Λεμεσού και έθεσε σε κινητοποίηση τις αρχές.
Πέντε πρόσωπα διέμεναν στην ανώγειο κατοικία ενώ στο Νοσοκομείο μεταφέρθηκε και ηλικιωμένη που διαμένει στο ισόγειο.
Όπως αναφέρει ο εκπρόσωπος τύπου της πυροσβεστικής Αντρέας Κεττής, μέλη της υπηρεσίας επενέβηκαν για κατάσβεση της πυρκαγιάς με εγκαταστάσεις σωλήνων νερού και είσοδο εντός της κατοικίας με χρήση αναπνευστικών συσκευών.
Έγινε διάσωση ενός ατόμου εξωτερικά με χρήση κλίμακας από τον όροφο ενώ άλλα τέσσερα άτομα εξήλθαν από την κύρια είσοδο.
Αν και αρχικά η αστυνομία ανέφερε πως η φωτιά πιθανόν να ξεκίνησε από τζάκι στη συνέχεια αναφέρθηκε πως ενδεχομένως ξεκίνησε από ηλεκτρικό βραχυκύκλωμα σε υπερφορτωμένο πολύμπριζο.

























