Εμπρησμός δύο οχημάτων στη Λεμεσό– Ήταν σε ανοικτό χώρο στάθμευσης έξω από την οικία του ιδιοκτήτη

Έρευνες στη σκηνή– Εκτεταμένες ζημιές 

Σε κινητοποίηση τέθηκε τα ξημερώματα σήμερα η Πυροσβεστική Υπηρεσία τόσο της Κυπριακής Δημοκρατίας όσο και των Βρετανικών Βάσεων έπειτα από φωτιά σε οχήματα.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο της Πυροσβεστικής, Αντρέα Κεττή, στις 04:13 η Υπηρεσία ανταποκρίθηκε με δύο πυροσβεστικά οχήματα και άλλα δύο πυροσβεστικά από Πυροσβεστική και Διασωστική Υπηρεσία Βρετανικών Βάσεων για πυρκαγιά σε δυο ιδιωτικά οχήματα.

Τα οχήματα βρίσκοταν σταθμευμένα σε ανοικτό χώρο στάθμευσης έξω από την οικία του ιδιοκτήτη τους στην Επισκοπή της επαρχίας Λεμεσού. Από την πυρκαγιά και τα δυο υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές.

Για τη κατάσβεση της πυρκαγιάς έγινε χρήση σωλήνων νερού και αναπνευστικές συσκευές.

Η σκηνή αποκλείστηκε και εντός της ημέρας θα ακολουθήσει διερεύνηση των αιτιών που προκάλεσαν την πυρκαγιά. Ωστόσο από τις προκαταρκτικές εξετάσεις φαίνεται ότι είναι αποτέλεσμα κακόβουλης ενέργειας.