Σύλληψη 16χρονου για την επίθεση σε 20χρονους στη Λάρνακα

Στη σύλληψη 16χρονου προχώρησε η Αστυνομία, σχετικά με υπόθεση πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης, που διαπράχθηκε στη Λάρνακα, στις 11 Αυγούστου, εναντίον δύο προσώπων ηλικίας 20 ετών.

Μετά από εξασφάλιση μαρτυρίας εναντίον του ανήλικου η Αστυνομία του φόρεσε χειροπέδες ωστόσο αφού ανακρίθηκε αφέθηκε ελεύθερος.

Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται.

Το χρονικό

Ήταν γύρω στις δύο τα ξημερώματα της 11ης Αυγούστου όταν λήφθηκε πληροφορία για συμπλοκή νεαρών στη λεωφόρο Στρατηγού Τιμάγιας της Λάρνακας. Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή, όπου εντόπισαν δύο νεαρούς αλλοδαπούς ηλικίας 20 ετών να είναι τραυματισμένοι.

Οι δύο νεαροί μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ότι ο ένας φέρει κάταγμα στη μύτη και ο άλλος ελαφρότερα τραύματα στο κεφάλι. Και οι δύο έλαβαν των πρώτων βοηθειών και απελύθησαν την ίδια ημέρα.

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν από την αστυνομία, φαίνεται ότι οι δύο δέχθηκαν επίθεση, από ομάδα αγνώστων προσώπων.

Οι ανακριτές της υπόθεσης παρέλαβαν τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης της περιοχής, προκειμένου να ταυτοποιήσουν τα πρόσωπα που επιτέθηκαν στους δύο 20χρονους και να συλλέξουν πληροφορίες για τον λόγο της επίθεσης.