Δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραύματα 37χρονος, τέως κάτοικος Λεμεσού, που εντοπίστηκε εγκλωβισμένος σε βράχια στην επαρχία Αμμοχώστου.
Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την Αστυνομία, ο άντρας εντοπίστηκε την Κυριακή το μεσημέρι εγκλωβισμένος ανάμεσα σε βράχια στη θαλάσσια περιοχή του Κάβο Γκρέκο, στον Κόννο.
Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας τα οποία τον απεγκλώβισαν και τον παρέδωσαν στο πλήρωμα ασθενοφόρου για τη μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου.
Λόγω των σοβαρών τραυμάτων του ο 37χρονος κρατήθηκε για νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Παρακολούθησης ωστόσο μία μέρα μετά, χθες το απόγευμα, ο άτυχος άντρας κατέληξε βυθίζοντας την οικογένειά του στο πένθος.
Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες επήλθε η πτώση διερευνώνται ενώ έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

























