Έρευνες για την απόπειρα φόνου στο Παραλίμνι – Στο κελί ο 23χρονος

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου παρουσιάστηκε ο 23χρονος εναντίον του οποίου διερευνάται υπόθεση απόπειρας φόνου με θύμα 18χρονο που διαπράχθηκε χθες βράδυ στην επαρχία Αμμοχώστου. Το Δικαστήριο προχώρησε στην έκδοση διατάγματος κράτησης του υπόπτου για περίοδο 8 ημερών.

Οπως αναφέρει η Αστυνομία σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, «γύρω στις 20:15 του Σαββάτου, λήφθηκε πληροφορία για τραυματισμένο άτομο σε περιοχή στο Παραλίμνι. Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν για εξετάσεις στην περιοχή, όπου διαπιστώθηκε ότι, 18χρονος είχε δεχθεί επίθεση με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά, ενώ ο δράστης τράπηκε σε φυγή».

Ο 18χρονος, προστίθεται, μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε σοβαρό τραύμα στο σώμα, που προκλήθηκε με αιχμηρό αντικείμενο. Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλεύεται, με την κατάσταση της υγείας του να είναι εκτός κινδύνου, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς.

Κατά τη διάρκεια των αστυνομικών εξετάσεων, «προέκυψαν στοιχεία εναντίον του 23χρονου. Αυτός εντοπίστηκε από περίπολο της Αστυνομίας γύρω στις 8.45 το βράδυ, σε περιοχή στο Παραλίμνι και συνελήφθη για τα αυτόφωρα αδικήματα της πρόκλησης ανησυχίας, της κοινής οχληρίας, και της διασάλευσης της ειρήνης, αφού όταν τον προσέγγισαν τα μέλη της Αστυνομίας, άρχισε να φωνάζει με τρόπο που προκαλούσε ενόχληση».

Για σκοπούς «διερεύνησης της υπόθεσης απόπειρας φόνου, εναντίον του 23χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου αυτός επανασυνελήφθη από τα μέλη της Αστυνομίας και τέθηκε υπό κράτηση».

Πηγή: ΚΥΠΕ